Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de polițiști

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La data de  04.12.2017, ora 04.25,  în timp ce conducea autoturismul  într-o curbă pe DN 17, în comuna Vama, pe fondul neadaptării vitezei, un bărbat de 47 de ani din județul Tulcea, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune laterală cu autoutilitara încărcată cu cereale, condusă de  un bărbat de 37 de ani din comuna Baia. În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 47 de ani, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La data de 04.12.2017, ora 08.55, în timp ce conducea autoturismul în parcarea unui centru comercial din municipiul Suceava, o femeie de 32 de ani din județul Botoșani, nu a respectat semnificația indicatorului ”Cedează trecerea”, intrând în coliziune cu autoturismul condus de o femeie de 35 de ani din  municipiul Suceava. În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto de 35 de ani. Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cele două conducătoare auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La data de 04.12.2017, ora 17.19, în timp ce conducea autoutilitara cu semiremorcă pe DN 17A, în interiorul municipiului Rădăuți, un bărbat de 31 de ani din municipiul Suceava,  a surprins și accidentat ușor un bărbat de 63 de ani din comuna Dornești ce se deplasa din sens opus și care, fiind în stare de ebrietate, s-a dezechilibrat și a fost atins ușor de semiremorcă.   Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, vinovat de producerea accidentului este bărbatul de 63 de ani din comuna Dornești, care, fiind în stare de ebrietate, se deplasa neregulamentar pe partea carosabilă, deși ambele sensuri de mers dispun de trotuare special amenajate pentru pietoni. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

La data de  04.12.2017, ora 22.00,  în timp ce conducea autoturismul pe DJ 178, din comuna Marginea, un bărbat de 34 de ani din comuna Botoșana, a surprins și accidentat ușor un bărbat de 54 de ani din comuna Arbore, care nu purta îmbrăcăminte cu elemente reflectorizante pe timp de noapte și care, se deplasa în aceeași direcție, pe lângă bicicleta neechipată corespunzător. Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătorul auto și de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru pieton, după care, la spital, conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.
 

Publicitate

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Un bărbat din Câmpulung sancționat contravențional după ce a fost prins în trafic cu lemn fără documente legale

La data de 12.12.2017, în jurul orei 14.30, o patrulă din cadrul Secției 14 Poliție …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *