Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de polițiști

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La data de 07.12.2017, ora 09:46, o femeie de 38 de ani, din orașul Milișăuți, conducea autoturismul pe DN 2H, pe raza orașului Milișăuți, având direcția de deplasare dinspre mun. Rădăuți spre mun. Suceava. Pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă, autoturismul a părăsit partea carosabilă spre dreapta, a pătruns pe acostament, după care a acroșat cu partea stângă față un stâlp de beton al unei porți. În autoturism se mai afla în calitate de pasager, un minor în vârstă de 2 ani, care era fixat în scaun special destinat copiilor, pe bancheta din spate, cu centura de siguranță fixată. Conducătoarea auto a fost accidentată ușor și a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Mun. Rădăuți. În urma consultării de către cadrele medicale ale Spitalului Mun. Rădăuți s-a stabilit că minorul  în vârstă de 2 ani nu a suferit leziuni fizice în urma evenimentului. S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

La data de 07.12.2017, ora 10:10, un bărbat de 67 ani, din comuna Vereşti, a condus autoturismul pe DC 65, pe raza localităţii Bursuceni, dinspre Corocăieşti spre Dumbrăveni şi a virat  pe un podeţ betonat din faţa unui imobil fără a se asigura şi a acorda prioritate autoutilitarei care era condusă regulamentar de către un bărbat de 33 de ani, din mun. Suceava, intrând în coliziune cu aceasta. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului de 67 de ani şi a soţiei acestuia de 66 de ani, din comuna Verești, pasageră în același autoturism, care au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Suceava pentru a li se acorda îngrijiri medicale. Nu au rămas internaţi. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat iar ulterior li s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar de penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

La data de 07.12.2017, în jurul orei 13.30, o femeie de 71 de ani, din comuna  Zvoriștea,  în timp de conducea autoturismul pe DJ 291 A din direcția Zvoriștea către centrul localității Zamostea, pe o porțiune de drum în pantă accentuată și curbă la dreapta, din motive necunoscute, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și intrat cu autoturismul în șanțul de pe partea stângă a drumului în direcția sa de mers. În urma impactului a rezultat avarierea autoturismului iar conducătoarea auto, întrucât a acuzat dureri în urma impactului, a solicitat intervenția unei ambulanțe care a transportat-o la Spitalul orașului Siret. S-a întocmit dosar de penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

 

La data de 07.12.2017, ora 20:20, un bărbat de 68 ani, din mun. Suceava, a condus autoturismul pe str. Aviatorului, în interiorul localităţii Șcheia, având direcţia de deplasare spre Stroiești. Ajungând în apropierea unui imobil, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a ieșit în afara părții carosabile, intrând în coliziune frontală cu gardul care împrejmuiește curtea imobilului respectiv. În urma impactului cu gardul, autoturismul a ricoșat în alt vehicul care era parcat în dreptul curții. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului autoturismului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar de penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

 

Publicitate

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

În perioada 20-21 martie 2018 are loc la Manchester, Marea Britanie, conferinţa finală a proiectului „SMART IMPACT

În perioada 20-21 martie 2018 are loc la Manchester, Marea Britanie, conferinţa finală a proiectului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *