Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La data de 20.09.2017, în jurul orei 13.00, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în localitatea Dorna Candrenilor, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, într-o curbă periculoasă şi carosabil umed, un bărbat de 63 de ani din municipiul Vatra Dornei, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers și a intrat în coliziune faţă-spate cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 60 de ani din municipiul Suceava, pe care l-a proiectat în autoturismul condus de un bărbat de 34 de ani din municipiul C-lung Moldovenesc, ambele autoturisme fiind staţionate în coloană, la pasajul CFR aflat la intrarea în comuna Dorna Candrenilor.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 55 de ani din municipiul Suceava, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 60 de ani.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.      

La data de 20.09.2017, în jurul orei 13.49, în timp ce se deplasa pe bicicletă pe strada Calea Cernăuţi din oraşul Vicovu de Sus, un localnic de 69 de ani, a fost acroşat și accidentat ușor de autoturismul înmatriculat în străinătate, condus de un tânăr de 21 de ani, din aceeași localitate.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind identificat ulterior de polițiști.

Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”, ce va fi soluționat procedural.           

La data de 20.09.2017, ora 17.15, în timp ce conducea mopedul neînmatriculat sau înregistrat pe raza comunei Zvoriştea, ajungând la intersecția cu un drum neclasificat, un localnic de 63 de ani a efectuat un viraj la dreapta, ocazie cu care, pe fondul neadaptării vitezei, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a căzut într-un şanţ.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului mopedului.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

 

Publicitate

Compex Turistic Lidana
pensiuneaLidanaVamaBucovina

Publicat de: Info Artur

Alte articole

Accidente rutiere cercetate de polițiști

La data de 10.12.2017, ora 06.50, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe str. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *