Home / Actualitate / Foto. Cetăţean ucrainean prins în vama Siret cu ţigări de contrabandă, o icoană, o cruce şi anabolizante

Foto. Cetăţean ucrainean prins în vama Siret cu ţigări de contrabandă, o icoană, o cruce şi anabolizante

În data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 11.30, în P.T.F. Siret, jud. Suceava, s-a prezentat pentru a intra în ţară, cetățeanul ucrainean Yuriy K., în vârstă de 41 de ani, conducând un microbuz marca Mercedes, înmatriculat în Polonia.
contrabanda-cu-tigari-si-obiecte-de-cult-1În baza unei analize de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autovehiculului. Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în bagajele personale, cantitatea de 231 kg de tutun, precum şi 57 comprimate anabolizante, o cruce din metal, o icoana pe lemn şi un triptic, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta niciun document de proveniență.

Marfa a fost ridicată în vederea confiscării, iar persoana în cauză a fost sancționata contravențional de către organele vamale cu amendă în cuantum de 40.000 lei. De asemenea, icoana, crucea şi tripicul au fost trimise spre expertizare pentru a se stabili dacă aparţin patrimoniului naţional.

Totodată, polițiștii de frontieră au făcut demersuri pentru aplicarea măsurii de interdicția intrării în România pe o perioadă de cinci ani, împotriva cetățeanului ucrainean.

Foto

 

 

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Doi bărbați din Dumbrăveni încarcerați în arestul IPJ Suceava după ce au furat 100 de lei din buzunarul unui localnic

La 18.01.2018, în urma continuării cercetărilor în cauza privind tâlhăria comisă la data de 15.01.2018, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *