Home / Actualitate / Foto & video: Incendiu în piaţa agroalimentară Burdujeni. 19 tabere au luat foc, iar un bărbat a suferit arsuri

Foto & video: Incendiu în piaţa agroalimentară Burdujeni. 19 tabere au luat foc, iar un bărbat a suferit arsuri

Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava, împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, au intervenit în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 03:00 cu trei autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la piaţa agroalimentară din cartierul sucevean Burdujeni.

La sosirea echipajelor, ardeau mai multe tarabe şi acoperişul unui bar, cu pericol de propagare la construcţiile învecinate.

Pe timpul intervenţiei, echipajul pompierilor paramedici SMURD a acordat primul ajutor medical unui bărbat, în vârstă de 56 de ani, care a suferit arsuri minore la nivelul mâinilor. Ulterior, acesta a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a spitalului judeţean, pentru tratament de specialitate.

Au ars 19 tarabe şi bunuri din interiorul acestora, respectiv ambalaje, legume şi fructe. A mai ars structura din lemn de la acoperişul barului, pe 110 mp, şi de la o cizmărie, pe 3 mp. S-au degradat alte 5 tarabe şi bunuri materiale ale barului (tâmplărie din PVC, uşi metalice şi bunuri din interior), precum şi structura din lemn de la acoperişul cizmăriei.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost flacăra provenită de la o lumânare tip candelă, lăsată aprinsă şi nesupravegheată.

Incendiul a fost lichidat la ora 5:20, iar pompierii au salvat barul, cizmăria şi restul construcţiilor învecinate.

VIDEO

FOTO

Publicitate

Publicitate
statiedebetoanesisortaresuceava

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Bosanci: O tânără de 18 ani a provocat un accident rutier după ce a efectuat un viraj la stânga fără să se asigure

La 21.03.2018, ora 14.15, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 208A, din comuna Bosanci, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *