Home / Actualitate / Incendiu la o gospodărie din Câmpulung Moldovenesc din cauza unui cablu electric defect

Incendiu la o gospodărie din Câmpulung Moldovenesc din cauza unui cablu electric defect

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc au intervenit duminică 14 ianuarie a.c.,  ora anunțării la 112 – 5:39, cu trei autospeciale și o ambulanță SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu, izbucnit la o gospodărie din municipiul Câmpulung Moldovenesc.
La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la trei construcții anexe, înglobate într-un corp comun, cu pericol de propagare la casa de locuit și la o gospodărie învecinată.

Au ars acoperișul unui adăpost de animale și o magazie de lemne pe o suprafață totală de aproximativ 50 de metri pătrați, acoperișul unei bucătării de vară pe 30 de metri pătrați, unelte și scule gospodărești, un atelaj hipo și circa 4 tone de plante furajere. S-au degradat pereții și acoperișul bucătăriei de vară pe aproximativ 30 de metri pătrați, tavanul bucătăriei pe 50 de metri pătrați, obiecte de mobilier, aparatură electronică și electrocasnică, materiale textile și alte bunuri. În incendiu au pierit 20 de păsări de curte și 10 iepuri de casă. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

Ultimele focare au fost lichidate la ora 11:15, iar pompierii au salvat casa proprietarului și locuința învecinată.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Un șofer beat a ajuns cu mașina într-un șanț pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum

La 18.03.2018, ora 08.10, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe DJ 174F, din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *