Home / Actualitate / Acţiune desfăşurată de poliţişti pentru creşterea gradului de siguranţă publică la nivelul comunei Stroieşti şi în zona arondată

Acţiune desfăşurată de poliţişti pentru creşterea gradului de siguranţă publică la nivelul comunei Stroieşti şi în zona arondată

Poliţiştii Secției  9 Poliție Rurală Moara au organizat o acţiune pe raze comunei Stroiești, pe linia respectării normelor rutiere de către toate categoriile de participanți la trafic, a depistării persoanelor cu ședere ilegală, a comerțului ilicit,  precum şi pentru asigurarea unui climat de ordine și liniște publică.

În cadrul acţiunii au fost legitimate 84 de persoane şi au fost avertizate/atenţionate 15 persoane cu privire la normele de convieţuire socială. Alte 8 persoane au fost consiliate cu privire la evitarea situaţiilor conflictuale şi detensionarea unor conflicte intrafamiliale.

Au fost identificate 2 persoane străine de localitate şi care nu îşi justificau prezenţa în zonă. Ambele persoane au fost introduse în bazele de date ale poliţiei, existând suspiciunea cu privire la implicarea acestora în activităţi infracţionale.

Au fost controlate 12 obiective de interes şi au fost verificate 100 de autoturisme identificate în trafic.

Au fost testaţi cu aparatul etilotest 16 şoferi şi au fost constatate două infracţiuni la regimul rutier.  

În cadrul acţiunii au fost aplicate şi 3 sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.300 lei.

De asemenea, a fost reţinut 1 permis de conducere, a fost retras un certificat de înmatriculare şi a fost ridicat un set de plăcuţe de înmatriculare.

Astfel de acţiuni punctuale vor fi derulate şi în perioada următoare, obiectivul fiind creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor de pe raza întregului judeţ prin desfăşurarea de activităţi specifice elementelor de risc identificate la nivelul fiecărei comunităţi.

Publicitate

Publicitate
serjexim

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Un bărbat din Câmpulung sancționat contravențional după ce a fost prins în trafic cu lemn fără documente legale

La data de 12.12.2017, în jurul orei 14.30, o patrulă din cadrul Secției 14 Poliție …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *