Home / Actualitate / O nouă tragedie rutieră. Un tânăr de 17 ani din comuna Stroieşti, a murit după ce mopedul s-a răsturnat pe carosabil.

O nouă tragedie rutieră. Un tânăr de 17 ani din comuna Stroieşti, a murit după ce mopedul s-a răsturnat pe carosabil.

Duminica 15.10 a.c., orele 06:20, poliţia a fost sesizată despre faptul că pe str. Centurii din localitatea Şcheia, jud. Suceava, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane şi vătămarea corporală a alteia.

Având în vedere cele sesizate, echipa operativă, s-a deplasat la faţa locului, unde a constatat că  C. Ionuț  de 25 ani din comuna Stroieşti, jud. Suceava, a condus mopedul pe str. Centurii, în interiorul localităţii Şcheia, jud. Suceava şi a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a acroşat bordura din partea stânga şi s-a răsturnat pe carosabil.

Tocari Costel
Tocari Costel

În urma accidentului a rezultat decesul unui pasager de pe moped, Costel Tocari  în vârstă de 17 ani din comuna Stroieşti şi vătămarea corporală gravă a conducătorului mopedului. Conducătorul mopedului nu a putut fi testat cu aparatul etilotest şi i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, s-a stabilit că cel care conducea mopedul nu posedă permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „Ucidere din culpă”, faptă prev. şi ped. de art. 192 al. 1 şi 2 din C. Pen. „Vătămare corporală din culpă”, faptă prev. şi ped. de art. 196 al. 1 din C.pen. şi „Conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prev. şi ped. de art. 335 al. 1 din C.pen.

Publicitate

Compex Turistic Lidana
pensiuneaLidanaVamaBucovina

 

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Acţiune pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor desfăşurată de poliţişti

În perioada 17/18.02.2018, I.P.J. Suceava a organizat o acțiune în sistem integrat pe raza județului, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *