Home / Actualitate / Peste 8.300 pachete țigări confiscate de către polițiștii de frontieră

Peste 8.300 pachete țigări confiscate de către polițiștii de frontieră

În ultimele 24 de ore, polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit și confiscat, în PTF Siret și la frontiera verde, peste 8.300 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, ce urmau să ajungă pe piața neagră de desfacere din zonă.

* Ieri, 27 decembrie a.c., în jurul orei 05.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, județul Suceava, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul ucrainean Vasyl H., în vârstă de 20 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Polonia.
Acționând în baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.
Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în rezervorul și în două dintre roțile autoturismului, cantitatea de 950 pachete cu țigări de proveniență ucraineană.
Ţigările, în valoare de peste 1.330 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar cetățeanul ucrainean a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 7.000 lei.

* Și polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Valea Vișeului –I.T.P.F. Sighetu Marmației, pe timpul desfășurării unei misiuni de supraveghere și control, au descoperit în apropierea frontierei de stat mai multe colete care conțineau țigări de proveniență ucraineană.
În urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 7.357 pachete cu țigări, marca “Marble”, în valoarea de peste 86.000 lei.
Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar cercetările continuă în vederea identificării tuturor persoanele implicate și a documentării întregii activități infracționale.

Galerie foto

 

Publicitate

Publicitate
serjexim

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

Suceava  La data de 17.01.2018, în jurul orei 12:45, în timp ce conducea autoturismul pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *