Breaking News
Home / Actualitate / Pompierii au intervenit cu trei autospeciale pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din Frasin

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din Frasin

Pompierii militari ai Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei împreună cu Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Broşteni şi Borca au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie, din localitatea Frasin.

La sosirea echipajelor ardeau acoperişul locuinţei şi bunuri din mansardă, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă şi anexe.

Incendiul a fost lichidat la ora 18:00.

Au ars acoperişul locuinţei pe o suprafaţă de 70 mp, aparatură electrocasnică, obiecte de mobilier şi bunuri casnice din bucătărie. S-au degradat bunuri casnice din interiorul mansardei.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost sistem de gătit (aragaz) amplasat necorespunzător faţă de materialele combustibile.

Din fericire  nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat locuinţa şi anexele din gospodărie.

 

Publicitate

Publicitate

Publicat de: Info Artur

Alte articole

Atenţie șoferi, nu consumaţi alcool şi vă urcaţi la volan! Șapte dosare penale întocmite de polițiști pentru șoferi prinși băuți la volan. Vezi unde s-a întâmplat!

Şi în acest week-end poliţiştii au acţionat pe drumurile publice pentru identificarea celor care pun …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *