Home / Actualitate / Soț și soție din Stroiești, prinși în trafic pe raza comunei Todirești cu lemn de foc fără documente legale și fără permis de conducere
Foto: Arhiva

Soț și soție din Stroiești, prinși în trafic pe raza comunei Todirești cu lemn de foc fără documente legale și fără permis de conducere

La data 06.12.2017, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești, în jurul orei 22.50, au depistat un microbuz pe raza comunei Todirești care staționa într-o parcare de lângă DJ 178 A şi la volanul căruia se afla un tânăr de 28 de ani, din comuna Stroiești.
Conducătorul auto a declarat faptul că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie.
În aceeași autoutilitară a fost identificată și o altă persoană de sex feminin de 25 de ani din aceeași localitate, soția conducătorului auto.
În urma controlului s-a constatat faptul că aceștia transportau cu microbuzul aproximativ 1,3 mc lemn de foc de esență tare (fag) fără a deține aviz de însoțire a materialului lemnos, care a fost ridicat în vederea confiscării și predat în custodie Cantonului Silvic Todirești. A fost întocmit proces verbal de sancționare pe numele şoferului, conform art 19 alin 1 lit a, din Legea 171/2010.
La fața locului a fost identificat şi un alt autoturism cu numere de înmatriculare provizorii expirate din 20.11.2017. Femeia de 25 de ani a declarat că autoturismul respectiv îi aparține soțului său și a fost adus în locul respectiv pe o platformă în cursul zilei de 05.12.2017, în jurul orei 20.00, de către o persoană din orașul Câmpulung Moldovenesc, fără a putea preciza alte date.
Din verificările efectuate, coroborate cu declaraţia unui martor identificat în zonă, s-a stabilit faptul că autoutilitara a fost condusă de către bărbatul de 28 de ani și autoturismul a fost condus de către soţia sa de 25 de ani.
De asemenea, s-a stabilit că nici unul din cei doi nu deținători de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.
S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „ conducerea unui vehicul fără permis de conducere ”și „ punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” .
 

Publicitate

Publicitate
molroprimfaceangajari

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Un bărbat din Câmpulung sancționat contravențional după ce a fost prins în trafic cu lemn fără documente legale

La data de 12.12.2017, în jurul orei 14.30, o patrulă din cadrul Secției 14 Poliție …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *