Home / Actualitate / Un tânăr din Grănicești s-a jucat cu legea. Aproape 10.000 lei va plăti pentru mai multe contravenții la regimul rutier

Un tânăr din Grănicești s-a jucat cu legea. Aproape 10.000 lei va plăti pentru mai multe contravenții la regimul rutier

Un tânăr de 22 de ani din comuna Grănicești s-a jucat cu legea. La data de 06 octombrie 2017, în timp ce conducea autoturismul înmatriculat în străinătate,pe DN17A, din comuna Dornești, un echipaj rutier din cadrul Poliției Rădăuți, a efectuat semnalul regulamentar de oprire, autoturismul fiind înregistrat de aparatul radar în timp ce rula cu o viteză de 73km/h. Inițial, tânărul a semnalizat intenția de a opri, după care a mărit viteza și a plecat. Polițiștii au procedat la urmărirea mașinii cu semnalele luminoase și acustice, până pe raza localitățiii Grănicești, ocazie cu care tânărul de 22 de ani a comis mai multe abateri rutiere, respectiv depășiri neregulamentare și încălcarea limitei de viteză.

În urma verificărilor, polițiștii au descoperit faptul că mașina nu avea ispecție tehnică periodică și nici asigurarea obligatorie valabilă. Curajosul tânăr a fost invitat și audiat la sediul poliției și a recunoscut toate contravențiile comise.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 9.570 lei, pentru comiterea a 15 contravenții, respectiv, depășire neregulamentară, viteză, neoprirea la semnalul poliției, lipsa R.C.A și lipsă I.T.P., iar ca măsura complementară i s-a suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe o perioadă de 300 de zile.

Publicitate

Publicitate
betonfalticeni

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Accidente rutiere cercetate de polițiști

La data de 10.12.2017, ora 06.50, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe str. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *