Breaking News
Home / Actualitate / Tânără la volanul unei mașini de școală a accidentat un biciclist

Tânără la volanul unei mașini de școală a accidentat un biciclist

La data de 27.02.2017, la ora 14.30, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Cernăuţi  din orașul Vicovu de Sus, în calitate de conducător auto-elev având ca instructoare o femeie de 33 de ani, din localitate, o tânără de 19 ani, din comuna Putna, s-a angajat în depăşirea unui autovehicul ce staţiona şi a unui localnic de 58 de ani, care se deplasa pe bicicletă, moment în care, biciclistul a virat la stânga pentru a efectua şi el manevra de depăşire a mașinii parcate, fiind acroşat  și accidentat ușor.

Conducătoarea auto de 19 ani şi instructoarea auto au fost testate cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Victima a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

Publicitate

Publicitate
obloane din aluminiu modificat

 

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Atenţie șoferi, nu consumaţi alcool şi vă urcaţi la volan! Șapte dosare penale întocmite de polițiști pentru șoferi prinși băuți la volan. Vezi unde s-a întâmplat!

Şi în acest week-end poliţiştii au acţionat pe drumurile publice pentru identificarea celor care pun …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *