Home / Actualitate / Trei șoferi curajoși s-au ales cu dosar penal după ce au comis mai multe infracțiuni la regimul rutier

Trei șoferi curajoși s-au ales cu dosar penal după ce au comis mai multe infracțiuni la regimul rutier

La data de 03.12.2017, în jurul orei 14.20, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava a oprit pentru control pe str. Calea Obcinilor din municipiul Suceava, autoturismul cu număr de înmatriculare provizoriu, condus de un bărbat de 44 de ani, din comuna Șcheia. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, autoturismul nu este înmatriculat, autorizația provizorie de circulație fiind expirată din 26.11.2017. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.

La data de 03.12.2017, ora 22.30, o patrulă din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Moara, a oprit pentru control pe DJ 209D, din localitatea Stroiești, autoutilitara condusă de un localnic de 28 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

La data de  04.12.2017, ora 01.37, o patrulă din cadrul Secției 15 Poliție Rurală Vatra Dornei a oprit pentru control pe raza comunei Iacobeni, în intersecția DN 17, cu DN 18, autoturismul condus de un tânăr de 20 de ani, din comuna Ciocănești.În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, autoturismul nu este înmatriculat, plăcuțele cu numărul de înmatriculare montate pe acesta aparținând altui autoturism. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu numere false de înmatriculare”, ce va fi soluționat procedural.

 

Publicitate

Publicitate
molroprimfaceangajari

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Un bărbat din Câmpulung sancționat contravențional după ce a fost prins în trafic cu lemn fără documente legale

La data de 12.12.2017, în jurul orei 14.30, o patrulă din cadrul Secției 14 Poliție …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *