Home / Actualitate / Un bărbat de 61 de ani, agresat în locuința sa din satul Bursuceni. Agresorul, un bărbat de 37 de ani a ajuns în arestul IPJ Suceava

Un bărbat de 61 de ani, agresat în locuința sa din satul Bursuceni. Agresorul, un bărbat de 37 de ani a ajuns în arestul IPJ Suceava

La data de 30.11.2017, ora 13.18, polițiștii Secţiei 2 Poliţie Rurală Ipoteşti au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat de 61 ani, din comuna Verești, a fost găsit agresat în locuința sa din satul Bursuceni. La faţa locului a fost identificată persoana vătămata, care prezenta leziuni la nivelul feţei.

Din verificări s-a stabilit faptul că în intervalul de timp 29-30.11.2017 între victimă şi un bărbat de 37 de ani, localnic, pe fondul consumului de alcool a şi a unor conflicte anterioare, a izbucnit un conflict în urma căruia  bărbatul de 61 de ani a fost lovit.

La data de 01.12.2017 s-au continuat cercetările, probatoriul obţinut fiind coroborat cu rezultatele examinării medico-legale a victimei. Ca urmare a materialului probator administrat în cadrul dosarului penal, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul de 37 de ani sub aspectul comiterii „tentativei la infracţiunea de omor” şi reţinerea acestuia pentru o durată de 24 de ore, fiind introdus în CRAP al I.P.J. Suceava.

Publicitate

Publicitate
mobilasuceavainstocsilacomanda

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Un bărbat din Câmpulung sancționat contravențional după ce a fost prins în trafic cu lemn fără documente legale

La data de 12.12.2017, în jurul orei 14.30, o patrulă din cadrul Secției 14 Poliție …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *