Home / Actualitate / Un bărbat s-a dus să-și înmatriculeze mașina, dar oamenii legii au descoperit că autoturismul a fost sustras din străinătate.

Un bărbat s-a dus să-și înmatriculeze mașina, dar oamenii legii au descoperit că autoturismul a fost sustras din străinătate.

La 21.11.2017, I.P.J. Suceava a fost sesizat de reprezentantul unei instituții de omologări auto din municipiul Suceava despre faptul că, la această unitate a fost prezentat pentru eliberarea cărţii de identitate a vehiculului, un autoturism înmatriculat în străinătate, care figurează ca fiind sustras.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 21.11.2017, un bărbat din comuna Vicovu de Jos, a prezentat pentru verificare și omologare, autoturismul aparținând unui prieten de 47 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, deţinătorul maşinii, care a declarat faptul că, în cursul lunii septembrie 2017, a achiziționat autoturismul  cu suma de 4.000 de euro, de la o persoană necunoscută, tranzacţia având loc pe raza localităţii de domiciliu.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, autoturismul în cauză figurează ca fiind sustras din străinătate din 09.05.2017.

Autoturismul a fost indisponibilizat pentru cercetări, bărbatul de 47 de ani, deținător al vehiculului fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, ce va fi soluționat procedural.

 

Publicitate

Publicitate
serjexim

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Un bărbat din Câmpulung sancționat contravențional după ce a fost prins în trafic cu lemn fără documente legale

La data de 12.12.2017, în jurul orei 14.30, o patrulă din cadrul Secției 14 Poliție …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *