Home / Actualitate / Un tânăr de 17 ani intenționa să vândă telefonul mobil și laptopul. Vezi cum l-a înșelat aşa-zisul cumpărător!

Un tânăr de 17 ani intenționa să vândă telefonul mobil și laptopul. Vezi cum l-a înșelat aşa-zisul cumpărător!

La data de 04.11.2017, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată de un tânăr de 17 ani, despre faptul că, în jurul orei 16.30, un bărbat necunoscut i-a sustras mai multe bunuri pe care intenționa să le vândă. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în cursul zilei, în timp ce se afla în cartierul Burdujeni împreună cu un coleg, victima a fost abordată de un bărbat necunoscut, interesat să-i cumpere un telefon mobil și un laptop, pe care acesta intenționa să le vândă, ocazie cu care, sub pretextul că vrea să i le arate și soției, acesta a luat bunurile și a intrat într-un bloc, după care, a ieșit pe o altă ușă de acces și a fugit.

În urma activităților operative întreprinse de polițiști, persoana bănuită de comiterea furtului a fost identificată ca fiind un bărbat de 44 de ani, din județul Brăila. Bunurile sustrase au fost recuperate și restituite victimei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, ce va fi soluționat procedural.
 

Publicitate

Publicitate
savcomangajeaza

 

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Acțiune pe linia rutieră organizată de Poliția Rurală Vama

La data de 19.11.2017, Secția 14 Poliție Rurală Vama a organizat o acțiune pe raza …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *