Home / Actualitate / Un tânăr din comuna Arbore s-a jucat cu legea! A cumpărat permisul de conducere cu 800 de EURO, însă polițiștii l-au depistat și acum va trebui să răspundă în fața legii.

Un tânăr din comuna Arbore s-a jucat cu legea! A cumpărat permisul de conducere cu 800 de EURO, însă polițiștii l-au depistat și acum va trebui să răspundă în fața legii.

La data de 19.11.2017, ora 18.05, o patrulă din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Marginea, a oprit pentru control pe DC 45, din comuna Horodnic de Sus, autoturismul condus de un tânăr de 23 de ani, din comuna Arbore.

Întrucât existau suspiciuni cu privire la autenticitatea și valabilitatea permisului de conducere prezentat de conducătorul auto și eliberat de autoritățile din Ucraina, polițiștii au efectuat verificări în bazele de date, ocazie cu care, au stabilit faptul că, la data obținerii permisului de conducere, respectiv 26.01.2016, tânărul nu deținea pașaport valabil, document ce i-ar fi fost necesar în vederea trecerii frontierei în statul Ucraina.

Astfel, în urma audierii, conducătorul auto a recunoscut faptul că, permisul de conducere eliberat de către autoritățile ucrainene l-a obținut de o persoană necunoscută în anul 2016, contra sumei de 800 de euro.

În cauză s-a întocmit dosar penal, tânărul de 23 de ani, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „complicitate la fals material în înscrisuri oficiale”, „uz de fals” și „fals material în înscrisuri oficiale”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Compex Turistic Lidana
pensiuneaLidanaVamaBucovina

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

În perioada 20-21 martie 2018 are loc la Manchester, Marea Britanie, conferinţa finală a proiectului „SMART IMPACT

În perioada 20-21 martie 2018 are loc la Manchester, Marea Britanie, conferinţa finală a proiectului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *