Accident rutier produs pe DN2, pe raza comunei Danila.

Militarii Detasamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu modulul SMURD (o autospeciala pentru descarcerare si doua ambulante, dintre care una de Terapie Intensiva Mobila), impreuna cu un echipaj al Serviciului de Ambulanta Judetean, in urmaunui accident rutier produs pe DN2, pe raza comunei Danila.
Accident produs pe DN2, pe raza comunei Danila (6)La sosirea echipajelor, erau trei automobile implicate in accident, in urma impactului rezultant 7 victime, neincarcerate. Acestea erau constiente, iesite din autoturisme.
Salvatorii au luat masurile de siguranta specifice in cazul producerii accidentelor rutiere – au balizat zona, au verificat scurgerile de carburanti si lubrifianti si au deconectat bornele de la bateriile de acumulatori. Concomitent, au acordat primul ajutor medical victimelor.
Trei dintre persoanele implicate in accident au fost preluate si transportate cu ambulante SMURD si SAJ la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean, pentru investigatii amanuntite si tratament de specialitate.
Misiunea pompierilor militari s-a incheiat la ora 15:20.

Sursa:ISU Suceava

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto: Accident rutier pe raza localității Vama

Accident rutier între două autoturisme pe raza localității Vama. La fața locului au intervenit pompierii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.