Incendiu in comuna Sucevita

Militarii Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi şi ai Gărzilor de Intervenţie Siret şi Vicovu de Sus, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Suceviţa, au
intervenit cu şase autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la Cantonul Silvic din Suceviţa.La sosirea echipajelor, ardeau două construcţii şi exista pericolul de propagare la clădirea cantonului şi la fondul forestier, aflat în apropiere.
Incendiul a fost lichidat la ora 14:50. Au ars o construcţie corp comun, compusă din adăpost de animale, depozit de furaje şi garaj, precum şi o anexă, pe o suprafaţă totală de aproximativ 200 de metri pătraţi. Flăcările au mai distrus două tone de fân, o maşină de tocat furaje, aparatură electrocasnică şi alte bunuri. Pe timpul incendiului, o butelie de gaz a explodat. O altă butelie a fost scoasă de către pompieri, care au răcit-o şi au îndepărtat astfel pericolul de explozie.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric generat de cablul unui frigider lăsat sub tensiune.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat clădirea cantonului silvic şi fondul forestier.

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto: Un autotren încărcat cu deșeuri plastice s-a răsturnat pe raza localității Molid

Un autotren încărcat cu deșeuri plastice s-a răsturnat în afara părții carosabile pe raza localității …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.