Un grav accident rutier s-a petrecut pe raza comunei Pojorata, 23 februarie 2016

Militarii Detaşamentului de Pompieri Câmpulung au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD în urma unui accident rutier produs pe DN17, pe raza localităţii Pojorâta. În sprijinul pompierilor militari au intervenit şi două autosanitare de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Accident Pojorata (4)În urma coliziunii dintre un autoturism şi o autobasculantă, au rezultat trei victime, o femeie cu doi copii, aceştia din urmă fiind prinşi între fiarele contorsionate ale maşinii.
Pompierii au luat măsurile specifice de siguranţă – au balizat zona, au verificat scurgerile de carburanţi şi lubrifianţi şi au deconectat bornele de la bateria de acumulatori. Concomitent, au intervenit pentru descarcerarea copiilor.Femeia (29 de ani) a fost scoasă din autoturism de către participanţii la trafic, înainte de sosirea echipajelor de intervenţie. Cei doi copii, o fetiţă (11 ani) şi un băiat (6 ani), au fost extraşi de către pompierii salvatori.După ce li s-a acordat primul ajutor medical, cele trei victime au fost transportate la Centrul de Primire Urgenţe Câmpulung Moldovenesc, de unde au fost transferaţi, mai departe, către Spitalul Judeţean Suceava.

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Foto: Un autotren încărcat cu deșeuri plastice s-a răsturnat pe raza localității Molid

Un autotren încărcat cu deșeuri plastice s-a răsturnat în afara părții carosabile pe raza localității …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.