Misiuni in cooperare la frontiera de nord a Romaniei

În perioada 23-24 februarie a.c., poliţişti de frontieră din cadrul S.T.P.F. Suceava şi lucrători din
cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au desfăşurat activităţi specifice în zona de responsabilitate a Poliţiei de Frontieră Suceava, în scopul prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale, a infracţionalităţii transfrontaliere precum şi respectării ordinii şi liniştii publice.
În zilele de 23 şi 24 februarie a.c., în zona de responsabilitate a Poliţiei de Frontieră Suceava, în baza unui plan de cooperare, s-au executat, o serie de misiuni şi activităţi specifice, la care au participat poliţişti de frontieră din cadrul S.T.P.F. Suceava şi lucrători de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău.
Acţiunile s-au desfăşurat pe raza localităţilor de frontieră Siret, Frătăuţii Noi, Bilca, Vicovu de Sus, Straja, scopul fiind prevenirea şi combaterea migraţiei ilegale şi a infracţionalităţii transfrontaliere, a contrabandei şi traficului ilegal cu ţigări de provenienţă extracomunitară şi a altor produse accizabile, precum şi respectarea ordinii şi liniştii publice.
În cadrul misiunilor executate au fost verificate 56 autovehicule, cu 58 de persoane, nefiind constatate fapte de natură penală sau contravenţională. Misiunile executate au avut un caracter de prevenire şi combatere a infracţionalităţii precum şi de asigurare a unui climat de normalitate, siguranţă şi linişte publică pentru cetăţeni.
Sursa: S.T.P.F. Suceava

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Video: Incendiu la o gospodărie din localitatea Pojorâta

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.