Barbat retinut de politisti pentru o agresiune asupra concubinei sale.

La data de 26.02.2016, ora 19.13, Secția 7 Poliție Rurală Mălini a fost sesizată prin ”S.N.U.A.U. 112” despre faptul că, o femeie de 51 de ani din localitate, a fost victima unei agresiuni. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 26.02.2016, în jurul orei 16.00, femeia și concubinul ei s-au deplasat la un vecin de 69 de ani, unde au consumat băuturi alcoolice, iar în jurul orei 17.30, între concubin și victimă a izbucnit o ceartă, ocazie cu care, bărbatul a lovit-o pe femeie cu un obiect contondent în zona cervicală posterioară. După producerea incidentului, agresorul împreună cu concubinul femeii au pansat-o după care, cei doi au plecat la locuinţa comună din imediata vecinătate. Chiar dacă victima nu a solicitat efectuarea de cercetări faţă de agresor, poliţiştii s-au autosesizat şi la 27.02.2016, au continuat cercetărilor efectuate în
cauza privind agresiunea. Având în vedere zona corporală vizată şi modul de aplicare a loviturii, precum şi riscurile generate de activitatea infracţională respectivă, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Suceava au investigat în mod
amănunţit cauza, stabilind faptul că, pe fondul consumului de alcool și a unui conflict spontan, concubinul victimei, un bărbat de 50 de ani din localitate, i-a aplicat femeii o lovitură în zona gâtului, cu un topor.
În urma examinării medico legale preliminarii, s-a stabilit faptul că, victima necesită 12-14 zile îngrijiri medicale, fără ca viața să-i fie pusă în primejdie. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, sub aspectul săvârșirii ,,tentativei la infracțiunea de omor”, iar bărbatul a fost reținut pentru 24 ore, fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii reamintesc că nu tolerează comportamente de tip violent, prevenirea violenţei intrafamilale fiind una din direcţiile prioritare de acţiune, măsurile feme, inclusiv cele privative de liberate urmând a fi dispuse faţă de toţi cei care încalcă legea şi nesocotesc valorile sociale.

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Foto: Un autotren încărcat cu deșeuri plastice s-a răsturnat pe raza localității Molid

Un autotren încărcat cu deșeuri plastice s-a răsturnat în afara părții carosabile pe raza localității …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.