Incendiu cu victima la Corni

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost solicitat să intervină, în această dimineaţă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o locuinţă de pe raza comunei Corni.
La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu două autospeciale cu apă. La sosirea gărzii de intervenţie, ardeau bunurile din interiorul unei încăperi şi acoperişul, existând pericolul de propagare a flăcărilor la întreaga locuinţă. Proprietarul, în vârstă de 92 de ani, s-a autoevacuat. Acesta a suferit arsuri de gradul II şi III pe faţă, mâini şi căile respiratorii, fiind preluat de către echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati” Botoşani. Cu toate eforturile depuse de medici, bărbatul a decedat.
Cel mai probabil, incendiul a izbucnit ca urmare a amplasării necorespunzătoare a materialelor combustibile faţă de mijloacele de încălzire. Mai exact, perna pe care dormea bătrânul s-a aprins de la soba încinsă.

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Video: Incendiu la o gospodărie din localitatea Pojorâta

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.