Autoturism Mercedes in valoare de 54.000 lei cautat in Italia, depistat la P.T.F. Siret

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Siret au indisponibilizat un autoturism marca Mercedes, în valoare de 54.000 lei, care figurează ca fiind căutat de către autorităţile din Italia.
În data de 5 martie a.c., în jurul orei 23.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, Andrii K., în vârstă de 28 de ani, cetăţean ucrainean, care conducea o autoutilitară marca Mercedes Vito. Cu ocazia formalităţilor specifice, poliţiştii de frontieră au solicitat şoferului să prezinte şi documentele maşinii, ocazie cu care au constatat că certificatul de înmatriculare prezentat la control nu întruneşte condiţiile de formă şi fond ale unui document autentic, fiind fals total.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, microbuzul figura ca fiind furat din Italia. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăinuire, uz de fals şi punerea în circulaţie pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, iar maşina în valoare de 54.000 lei a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor.

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Foto: Un autotren încărcat cu deșeuri plastice s-a răsturnat pe raza localității Molid

Un autotren încărcat cu deșeuri plastice s-a răsturnat în afara părții carosabile pe raza localității …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.