Portofel furat si recuperat de jandarmi

Miercuri, 09 martie a.c., în jurul orei 13.00, jandarmii aflați în serviciul de pază și protecție la o instituție publică din municipiul Fălticeni, au fost sesizaţi de către un cetăţean în vârstă de 46 de ani cu privire la faptul că, în urmă cu puţin timp, acesta și-a pierdut portofelul în care se afla permisul de conducere și suma de 40 de euro.
În urma analizăriii imaginilor stocate de camerele de supraveghere, jandarmii au constatat că bărbatului i-a căzut portofelul din buzunar în timp ce se deplasa pe holul instituției. O altă persoană, care a observat portofelul, a aruncat în mod intenționat în dreptul acestuia mapa pe care o avea asupra sa pentru a da impresia falsă că a scăpat ceva din mână. Ulterior, aceasta a ridicat mapa, a introdus portofelul în buzunar și părăsit instituția.
Jandarmii au identificat persoana în cauză, constatând că acesta este E. Eugen, în vârstă de 48 de ani din municipiul Fălticeni. Acesta a declarat că a cheltuit suma de bani pe care a găsit-o în portofel, cumpărându-și alimente și țigări, și a lăsat permisul de conducere în căsuța poștală din fața instituției.
Portofelul a fost restituit părţii vătămate, iar bărbatul a fost predat Poliţiei Municipiului Fălticeni în vederea continuării cercetărilor.

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Foto: Accident rutier pe raza localității Vama

Accident rutier între două autoturisme pe raza localității Vama. La fața locului au intervenit pompierii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.