Actiuni si controale desfasurate de politisti

La 11.03.2016, polițiștii Biroului de Combaterea a Delictelor Silvice Suceava, împreună cu specialiști ai Gărzii Forestiere Suceava, au desfăşurat o acţiune punctuală, pe linia circulaţiei materialului lemnos, ocazie cu care, pe raza comunei Ostra a fost depistat un localnic de 58 de ani, care transporta cu autoutilitara cantitatea de 13,78 m.c. lemn de lucru fără documente legale de provenienţă.
Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 2.000 lei, conform Legea nr. 171/2010.
Totodată, în urma controlului efectuat la o societate comercială din orașul Broşteni și administrată de un localnic de 47 de ani, echipa de control a constatat faptul că, bărbatul a expediat către diverși beneficiari cantitatea totală de 67,20 m.c. buștean fără proveniență legală. În cauză s-a dispus sancționarea contravențională a administratorului societății cu amendă în cuantum de 1.000 lei, conform Legea nr. 171/2010 și confiscarea valorică a cantității de 67,20 m.c. material lemnos, cu o valoare totală de 10.684,80 lei.

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Video: Incendiu la o gospodărie din localitatea Pojorâta

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.