Tigari de provenienta extracomunitara, confiscate in Suceava

Sâmbătă, 12 martie a.c., în jurul orei 09.00, un echipaj de jandarmerie a observat, la una din intrările din Piața Mică, din municipiul Suceava, un bărbat care oferea spre vânzare țigări de provenienţă extracomunitară.
Jandarmii au solicitat bărbatului să prezinte bunurile pe care le oferea spre vânzare și datele privind identitatea sa, însă acesta a refuzat și a devenit recalcitrant. Jandarmii au procedat la controlul corporal al persoanei în cauză, constatând că aceasta avea asupra sa, ascunsă în buzunarele hainei, cantitatea de 21 de pachete de ţigarete (9 fără timbru fiscal și 12 având timbre fiscale emise de autorităţile din Ucraina ).
Ulterior, în urma controlului autovehiculului care aparținea bărbatului, parcat în imediata apropiere a pieței, jandarmii au găsit pe bancheta din spate a autoturismului, un rucsac în care se afla cantitatea de 99 de pachete de țigări, 40 dintre acestea fără timbru fiscal, iar celelalte având timbre fiscale emise de autorităţile din Ucraina. Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, din municipiul Suceava, a refuzat să declare proveniența bunurilor găsite asupra sa. Persoana în cauză și cantitatea de 120 de pachete de țigări au fost predate Serviciului
Investigarea Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Foto: Un autotren încărcat cu deșeuri plastice s-a răsturnat pe raza localității Molid

Un autotren încărcat cu deșeuri plastice s-a răsturnat în afara părții carosabile pe raza localității …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.