Evenimente rutiere cercetate de politie

La data de 13.03.2016, în jurul orei 12.20, în timp ce se deplasa cu bicicleta din curtea unei bisericii din comuna Grămești pentru a ieși pe drumul public, un localnic de 71 de ani, nu s-a asigurat corespunzător și s-a lovit de portiera autoturismului condus regulamentar pe DC 35, de un tânăr de 23 de ani, din oraşul Siret. Din accident a rezultat vătămarea corporală a biciclistului. Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


 

La data de 13.03.2016, ora 13.40, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 208A, în interiorul localităţii Ipoteşti, un bărbat de 47 de ani, din municipiul Suceava, s-a angajat în depăşire şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus în fața sa de un bărbat de 71 de ani, daccident-1-1in municipiul Suceava, care a efectuat un viraj la stânga pentru a pătrunde pe un drum comunal neclasificat. La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă şi o autospecială pentru descarcerare, însă conducătorul auto de 71 de ani, a refuzat deplasarea la spital şi nu a solicitat îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


La data de 13.03.2016, în jurul orei 20.58, în timp ce se afla împreună cu mai mulți tineri pe acostamentul DC 55, din comuna Șerbăuți, un tânăr de 21 de ani, din localitate, a sărit în fața autoturismului condus regulamentar de un localnic de 23 de ani, fiind acroșat ușor și proiectat pe partea carosabilă. Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului. Conducătorul auto de 23 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acestuia și victimei li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


La data de 13.03.2016, ora 19.00, în timp ce conducea autoturismul, pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava, un localnic de 28 de ani, nu a păstrat distanţa corespunzătoare în mers, intrând în coliziune față-spate cu autoturismul condus de un localnic de 24 de ani, care la rândul său, a fost proiectat în autoturismul condus de un tânăr de 25 de ani, din judeţul Botoşani, care circula în faţa sa şi care, a frânat în trafic. Din accident, a rezultat vătămarea corporală uşoară a unui minor de 8 ani, din localitate, pasager în autoturismul condus de tânărul de 24 de ani. După producerea accidentului, conducătorul auto de 25 de ani a părăsit locul accidentului, pe motiv că nu a suferit avarii la autoturism, însă, la solicitarea polițiștilor s-a prezentat ulterior la sediul de poliţie. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto: Accident rutier pe raza localității Vama

Accident rutier între două autoturisme pe raza localității Vama. La fața locului au intervenit pompierii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.