Acţiune desfăşurată de poliţişti pe linie rutieră

În perioada 12.-13.03.2016, Serviciul Rutier Suceava şi formaţiunile de profil din teritoriu au organizat şi desfăşurat pe raza județului o acţiune pe linia combaterii excesului de viteză. Astfel, au fost reţinute 12 permise de conducere, din care 9 pentru încălcarea regimului legal de viteză şi retrase 2 certificate de înmatriculare. De asemenea, au fost aplicate 413 sancțiuni contravenționale, în valoare de 135.785 lei, din care 293 pentru viteză.
Exemple: Un tânăr de 28 de ani din comuna Volovăț, a fost depistat de polițiști cu aparatul radar, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, pe raza localităţii Dărmănești cu viteza de 110 km/h. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării. Un bărbat de 39 de ani din județul Iași, a fost depistat de polițiști cu aparatul radar, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2E, pe raza localităţii Cornu Luncii cu viteza de 105 km/h. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării.

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Video: Incendiu la o gospodărie din localitatea Pojorâta

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.