Fapte de natură penală cercetate de poliţişti

La data de 15.03.2016, ora 16.50, Secția 12 Poliție Rurală Preutești a fost sesizată despre faptul că, în cursul zilei, persoane necunoscute au sustras din locuința unui bătrân de 83 de ani, din comuna Dolhești o sumă de bani. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 15.03.2016, în jurul orei 11.00, la domiciliul părții vătămate s-au prezentat doi bărbați necunoscuți, care i-au solicitat să le vândă o cantitate de nuci. Astfel, după ce le-a dat un sac cu nuci, pentru care urmau să achite suma de 100 lei, unul dintre cele două persoane i-a înmânat o bancnotă de 500 de lei, ocazie
cu care, bătrânul a intrat în casă urmat de cei doi pentru a le aduce restul, unde, profitând de neatenția victimei, unul dintre suspecți i-a sustras suma de 30.000 lei, după care, cei doi au plecat cu un autoturism. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate de polițiști în vederea identificării autorilor și recuperării prejudiciului. La 15.03.2016, ora 13.10, un bărbat de 29 de ani, din municipiul Suceava, a sesizat poliția despre faptul că, în cursul zilei, persoane necunoscute i-au sustras din autoturismul neasigurat mai multe bunuri. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orelor 11.30, partea vătămată a parcat autoturismul cu portierele închise, dar neasigurate, pe strada Zamca, în faţa unui club şi a intrat în bar unde a servit o cafea, iar în jurul orelor 13.10, când a revenit, a constatat faptul că, persoane necunoscute i-au sustras o geantă cu documente şi un telefon mobil.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști în vederea identificării autorilor și recuperării prejudiciului.

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto: Un autotren încărcat cu deșeuri plastice s-a răsturnat pe raza localității Molid

Un autotren încărcat cu deșeuri plastice s-a răsturnat în afara părții carosabile pe raza localității …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.