Cetatean ucrainean dat in urmarire internationala, depistat in P.T.F. Siret

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au depistat şi reţinut un cetăţean ucrainean, urmărit internaţională, care era căutat de autorităţile din Polonia pentru săvârşirea unei infracţiuni contra proprietăţii.
În data de 26 martie 2016, în jurul orei 21.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret, jud. Suceava, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară cetăţeanul ucrainean I. Vadym, în vârstă de 41
de ani.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figurează ca fiind urmărit internaţional.
Pe numele lui I. Vadym era emis un mandat european de arestare de către autorităţile din Polonia pentru săvârşirea unei infracţiuni contra proprietăţii. Bărbatul a fost predat de către poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret autorităţilor competente, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Video: Incendiu la o gospodărie din localitatea Pojorâta

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.