Evenimente la regimul rutier, cercetate de poliţişti

În 26.03.2016, ora 03.39, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2E, pe raza comunei Pîrteștii de Jos, din cauza neadaptării vitezei la intrarea într-o curbă periculoasă la stânga, un bărbat de 30 de ani, din oraşul Frasin, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers și a părăsit partea carosabilă.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei tinere de 20 de ani și a unui tânăr de 19 ani, ambii din orașul Frasin, pasageri în autoturism. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ,
după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


 

La 26.03.2016, ora 10.15, în timp ce conducea autoturismul pe str. Calea Transilvaniei din municipiul C-lung Moldovenesc, un localnic de 64 de ani, a surprins și accidentat ușor o femeie de 65 de ani, din localitate, aflată în traversarea străzii prin loc nemarcat și fără să se asigure.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


 

La 26.03.2016, ora 12.05, în timp ce conducea autoturismul pe str. Sucevei din municipiul Fălticeni, un bărbat de 29 de ani din comuna Slatina, nu s-a încadrat corespunzător la efectuarea manevrei de întoarcere prin viraj la stânga și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un localnic de 26 de ani, care circula în aceeași direcție de mers, pe banda a II-a de circulație. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui bărbat de 48 de ani din județul Brașov, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 29 de ani. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Foto: Accident rutier pe raza localității Vama

Accident rutier între două autoturisme pe raza localității Vama. La fața locului au intervenit pompierii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.