Trei indivizi din Vatra Moldovitei prinsi dupa ce au furat bani, un laptop si alte bunuri dintr-o autoutilitara

La 26.03.2016, ora 06.00, Secția 14 Poliție Rurală Vama, a fost sesizată despre faptul că, dintr-o autoutilitară parcată pe raza comunei Vatra Moldoviţei au fost sustrase și distruse bunuri.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 25.03.2016, în jurul orei 21.00, conducătorul autoutilitarei, un bărbat de 28 de ani din comuna Frumosu a parcat autovehiculul la intersecţia DJ 176, cu DN 17A, în afara părţii carosabile,
ocazie cu care, profitând de lipsa acestuia, prin distrugerea geamurilor portierelor și forțarea ușii remorcii, persoane necunoscute au sustras documentele conducătorului auto și ale mașinii, bani, aparatură electronică, un telefon mobil și mai mulți saci cu peleți din rumeguș, unii fiind găsiţi abandonaţi pe marginea drumului şi pe albia pârâului Ciumârna, valoarea prejudiciului fiind de peste 22.000 lei.
În urma investigaţiilor efectuate de polițiști, au fost identificate persoanele bănuite de comiterea faptei ca fiind doi tineri, unul de 18 ani şi celălalt de 19 ani, ambii din comuna Vatra Moldoviței, care au recunoscut faptul că, la 26.03.2016,
împreună cu un localnic de 37 de ani, au sustras bunurile din autoutilitară și din remorca acesteia, după care, fără motiv, au distrus elementele ale caroseriei autoutilitarei şi unele bunurile găsite în interior.

Cei doi tineri au predat polițiștilor un laptop, un telefon mobil, suma de 100 de Euro și alte obiecte, fiind recuperat un prejudiciu de aproximativ 1.000 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea împrejurărilor comiterii faptei și recuperarea prejudiciului.

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Video: Incendiu la o gospodărie din localitatea Pojorâta

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.