Manifestări dedicate Zilei Jandarmeriei Române

Jandarmii sărbătoresc la 3 aprilie 2016, 166 de ani de când a fost semnată Legiuirea pentru reforma Corpului Slujitorilor în Jandarmi de către domnitorul moldovean Grigore Alexandru Ghica, act care a pus bazele Jandarmeriei Române şi care a rămas un document de referinţă pentru evoluţia ulterioară a instituţiei.
IMG_8885_2014În perioada 30 martie – 3 aprilie 2016, la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava se desfăşoară o serie de activităţi cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române. Duminică, 3 aprilie a.c., începând cu ora 12.00, pe platoul centrului comercial Iulius Mall Suceava, detaşamentul de intervenţie al inspectoratului va prezenta exerciţii de intervenţie profesională, un moment de dresaj cu câinii de serviciu, precum şi tehnica şi armamentul din dotarea structurilor de intervenţie din cadrul Jandarmeriei Române.
La această manifestare invităm pe toţi cei care doresc să se familiarizeze cu dotarea şi misiunile Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava.

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Video: Incendiu la o gospodărie din localitatea Pojorâta

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.