7.930 pachete tigări, marca Marble, descoperite intr-un autoturism marca Mercedes ML

Ieri, 30 martie a.c., în jurul orei 09.40, polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Brodina au identificat în trafic, pe raza localităţii Brodina de Sus, judeţul Suceava, un autoturism marca Mercedes ML, înmatriculat în Germania, despre care existau date că transportă ţigări de contrabandă.
La semnalele regulamentare efectuate de poliţiştii de frontieră, şoferul autoturismului a refuzat să oprească, continuându-şi deplasarea în mare viteză spre localitatea Argel, fapt pentru care lucrătorii noştri au pornit în urmărirea maşinii, folosind semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei din dotare.
După o urmărire de aproximativ 6 km, deoarece drumul era blocat de un camion, șoferul a efectuat o manevră de mers cu spatele acroșând autospeciala poliției de frontieră, dupa care a trecut printr-un șanț și a continat deplasarea.

Drept urmare, polițiștii de frontieră au executat 2 focuri de avertisment, însă nici de această dată șoferul nu a oprit, dar la scurt timp autoturismul a fost gasit abandonat pe raza localitatii Argel.
Mașina era plină cu țigări de proveniență ucraineană fapt pentru care a fost dusă la sediul poliției de frontieră, unde în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 7.930 pachete țigări, marca Marble, de proveniență ucraineană.

Țigările, în valoare de aproximativ 80.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, autoturismul în valoare de 135.000 lei a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Suceava, iar în continuare se efectuează cercetări în vederea identificării conducătorului auto și a documentării întregii activități infracționale.

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Două noi candidaturi anunțate pentru Primăria municipiului Suceava

Două noi candidaturi care pot conta în ierarhia finală și mai ales în forma Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.