Actiunea Prietenii naturii 2016

Asociaţia Societatea pentru Egalitate de Gen „SEG” Suceava şi Ocolul Silvic Bisericesc Ilişeşti, în parteneriat cu Palatul Copiilor Suceava, Asociaţia „EUROACTIV” Suceava, Rotaract Suceava, Asociatia „Plai Străbun” Pârteştii de Jos, au organizat pe
31.03.2016, începând cu orele 13, în cadrul Campaniei „Vestitorii Primăverii”, acţiunea „Prietenii Naturii”, ce a constat în plantarea a 200 de puieţi de molid pe un amplasament al Cantonului Silvic Bahrina, Loc. Vârvata, Comuna Pârteştii de Jos, din zona Ilişeşti, aparţinând Ocolului Silvic Bisericesc Ilişeşti.

Ocolul Silvic Bisericesc Ilisesti a asigurat o masă caldă voluntarilor la Casa Pelerinului din Vârfu Dealului, iar Asociaţia „SEG” a oferit fructe, dulciuri şi sucuri tuturor participanţilor. La această acţiune au participat voluntari ai asociaţiilor partenere, elevi ai Palatului Copiilor coordonaţi de profesoarele Beatrice Choleva şi Petronela Rusu şi, o parte din câştigătorii concursului de „Miss & Mister Bucovina” organizat sâmbătă, 26 martie 2016 la Sopping City Suceava în cadrul aceleiaşi campanii.
Acţiunea de plantare de puieţi „Prietenii Naturii” a fost sprijinită de S.C. Oil D Negru Company Şcheia şi, de Palatul Copiilor Suceava.

Campania se va finaliza în cursul lunii aprilie 2016 cu organizarea acţiunii „Bucuria de a dărui”, constând în donarea de alimente, materiale de construcţii şi bunuri de folosinţă îndelungată unor familii aflate în dificultate din localitatile Pătrăuţi şi Liteni, judeţul Suceava.

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Foto: Un autotren încărcat cu deșeuri plastice s-a răsturnat pe raza localității Molid

Un autotren încărcat cu deșeuri plastice s-a răsturnat în afara părții carosabile pe raza localității …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.