Incendiu în localitatea Comăneşti. Foto + video

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenţie Solca, sprijiniţi de un număr impresionant de Servicii Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă, respectiv Comăneşti, Botoşana, Arbore, Cajvana, Todireşti şi Cacica, au intervenit cu 7 autospeciale şi un buldoexcavator, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui M.G., din comuna Comăneşti.

Incendiu Comanesti, Suceava (8)La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta violent la acoperişul şi podul casei, construită din lemn, cu învelitoare din tablă, existând pericolul de propagare la bucătăria de vară, anexele gospodăreşti şi la trei gospodării aflate în imediata apropiere. Incendiul a fost lichidat în jurul orei 20:00.

Au ars acoperişul casei de locuit pe 80 de metri pătraţi, planşeul din lemn pe 40 de metri pătraţi, o suprafaţă de 15 metri pătraţi din doi pereţi portanţi, obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică şi alte bunuri. Flăcările au degradat pereţii portanţi, tâmplăria din lemn şi altele. Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost un scurtcircuit produs la un frigider aflat sub tensiune. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat majoritatea bunurilor din casă, bucătăria de vară, magazia, adăpostul de animale şi depozitul de furaje, precum şi cele trei case învecinate.

Video

Galerie foto

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Video: Incendiu la o gospodărie din localitatea Pojorâta

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.