O casa din Voitinel aflata în construcție, calcata de hoti

La data de 12.04.2016, ora 02.28, Poliția municipiului Rădăuți, a fost sesizată prin „S.N.U.A.U 112”, de un bărbat de 46 de ani din comuna Voitinel, despre faptul că, din imobilul său, aflat în construcție pe raza municipiului, persoane necunoscute i-au sustras bunuri.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de lipsa unui sistem de pază și alarmare și de faptul că, imobilul nu este locuit, victima fiind plecată cu familia în străinătate, prin forțarea unui geam, persoane necunoscute au pătruns în interior și au sustras scule electrice și diverse bunuri. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de poliţişti pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

Odată cu venirea primăverii şi sezonului cald reîncep activităţile în construcţii, astfel încât se impune luarea unor măsuri preventive suplimentare pentru a nu fi expuşi furturilor de materiale de construcţi, scule şi dispozitive folosite în construcţii şi alte bunuri de valoare. Poliţiştii recomandă dotarea locuinţelor cu sisteme de supraveghere şi alarmare, astfel încât activitatea infracţională să fie descurajată, iar în cazul săvârşirii unor furturi, identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului să fie mult mai rapidă şi mai facilă.

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Incendiul de la Marginea nu a fost provocat, ci a plecat de la un scurtcircuit

Incendiul din noaptea de miercuri spre joi de la Marginea, unde a ars un adăpost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.