POLIŢIŞTI AU DESFĂŞURAT PERCHEZIȚII ÎN ZONA PIEŢEI CENTRALE A MUNICIPIULUI SUCEAVA

Poliţiştii Biroului de combatere a Fraudelor Vamale din cadrul IPJ Suceava au desfăşurat percheziţii în 9 locaţii din proximitatea pieţei centrale a municipiului Suceava. Percheziţiile au fost desfăşurate în cadrul unui dosar de contrabandă instrumentat de poliţiştii suceveni, iar autorizaţiile de percheziţie au fost emise de către Judecătoria Suceava.

La acţiune au participat şi luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale – IPJ Suceava. Percheziţiile au vizat o locuinţă dar şi mai multe dependinţe şi boxe anexe acesteia, locaţii în care poliţiştii deţineau date şi informaţii cu privire la depozitarea unor importante cantităţi de ţigarete şi băuturi alcoolice de contrabandă, produse accizabile ce erau comercializate fără respectarea prevederilor legale în zona pieţei centrale a Municipiului Suceava.

Până la această oră au fost deja identificate în locaţiile respective şi ridicate în vederea confiscării peste 350.000 bucăţi ţigarete de diferite mărci de provenienţă extracomunitară cu o valoare de piaţă de peste 210.000 lei.

De asemenea, a fost confiscată cca. 1 tonă alcool, reprezentând sticle îmbuteliate de votcă, whisky şi alte băuturi alcoolice de diferite mărci, precum şi alcool dublu rafinat îmbuteliat în recipiente tip pet. După finalizarea activităţilor specifice, persoanele care deţin locaţiile dar şi posesorii mărfurilor, urmează să fie conduse la audieri pentru stabilirea participaţiei penale şi dispunerea măsurilor legale.

Galerie foto

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Copil de 12 ani, filmat la volanul unui BMW, la Verești

Polițiștii suceveni s-au autosesizat în baza unor imagini video apărute pe pagina de facebook ”Suceava …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.