Postum Mugur Geu, lansare volum „Lacrimă şi gargară”

Astăzi 14 aprilie s-au împlinit doi ani de la moartea lui Mugur Geu. Rudele şi prietenii au mers pentru a-i aduce un omagiu la cimitirul Pacea din Suceava, tot aici s-a oficiat și o slujbă de pomenire. Astfel începând cu ora 13, la Muzeul de Ştiinţe ale Naturii Suceava din cadrul Muzeului Bucovinei, s-a lansat postum volumul „Lacrima şi gargara”

”După ce, in 2013, jurnalistul Mugur Geu (n. 11 aprilie 1969 – d. 14 aprilie 2014) a publicat, in 20 de pagini ilustrate, „Cetatea de Scaun a Sucevei, locul unde istoria renaste din propria ruină”, iată ca, la doi ani după ce a plecat dintre noi, debutează postum cu volumul „Lacrima şi gargara”

„Volumul conţine în mare majoritate texte diverse (în ce priveşte conţinutul, dar şi genurile şi speciile publicistice) publicate în ultimii aprox. 8 ani de viaţă în cotidianul „Crai nou”, cât şi câteva (unele fiind variante ale celor tipărite anterior) din „Cronica satului”.
Volumul „Lacrima şi gargara” (134 p.) – în care, la final, semnează, ca într-un caiet cu amintiri, şi câţiva colegi din presa suceveană –, a apărut şi a fost susţinut, la fel ca şi manifestările comemorative ce îi sunt închinate, din iniţiativa şi prin strădaniile unor prieteni de atunci şi de după ai autorului, din mass-media suceveană şi nu numai din aceasta.
Sursa : L.D.C.

 

Galerie foto

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Foto: Accident rutier pe raza localității Vama

Accident rutier între două autoturisme pe raza localității Vama. La fața locului au intervenit pompierii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.