Incendiu în localitatea Siliştea Nouă. 15 04 2016

Militarii Punctului de Lucru Dolhasca şi ai Detaşamentului de Pompieri Fălticeni au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui M.M., din satul Siliştea Nouă, oraşul Dolhasca.

La sosirea echipajelor, ardea acoperişul unei construcţii corp comun, compusă din adăpost de animale şi depozit de furaje, existând pericolul de propagare la casa de locuit şi la restul anexelor gospodăreşti.

Incendiul a fost lichidat la ora 18:40. Au ars acoperişul construcţiei corp comun pe 170 de metri pătraţi şi circa 3 tone de furaje. S-au degradat pereţii portanţi, din BCA, pe aproximativ 20 de metri pătraţi. Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza scânteilor purtate de vânt, provenite de la un foc în aer liber, lăsat nesupravegheat. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa şi celelalte anexe ale proprietarului.

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Video: Incendiu la o gospodărie din localitatea Pojorâta

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.