Cîmpulung Moldovenesc, un bărbat de 70 de ani lovit şi tâlharit în propria locuinţa.

La data de 02.06.2016, ora 02.05, Poliţia Municipiului Cîmpulung Moldovenesc, a fost sesizată telefonic, despre faptul că un bărbat, de 70 ani din localitate, a fost lovit de către 3 persoane necunoscute, care au intrat fără drept în locuinţa acestuia și i-au sustras mai multe bunuri.

Din cercetări s-a stabilit că bărbatul de 70 de ani, locuieşte singur, iar în jurul orei 02.00, prin forțarea unui geam termopan, 3 persoane necunoscute au pătruns în locuință,l-au lovit, după care i-au sustras suma de 600 lei, un laptop şi un telefon mobil.

La data de 09.06.2016, în urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, lucrători din cadrul Serviciul Investigații Criminale Suceava în cooperare cu I.P.J. Botoșani și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava au pus în aplicare 6 mandate de percheziție domiciliară emise de Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, fiind identificate probe și mijloace materiale de probă în cauza privind tâlhăria calificată mai sus menţionată, fiind recuperat parțial prejudiciul creat, cât și din alte infracțiuni de tâlhărie comise cu același mod de operare pe raza județului Suceava, în perioada mai –iunie 2016.

Față de cei patru suspecți, cu vârste între 19 și 35 de ani, toți din comuna Pătrăuți s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind încarcerați în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, la 10.06.2016 să fie prezentați Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale a autorilor, 2 dintre aceștia fiind cercetați într-o cauză penală și de Serviciul Investigații Criminale Botoșani.

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Două noi candidaturi anunțate pentru Primăria municipiului Suceava

Două noi candidaturi care pot conta în ierarhia finală și mai ales în forma Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.