Suceava, trei autoturisme implicate într-un accident, două tinere pasagere au suferit leziuni ușoare

La 17.06.2016, în jurul orei 17.15, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava, un localnic de 38 de ani, nu a păstrat distanța regulamentară în mers, intrând în coliziune față-spate cu autoturismul taxi condus de un bărbat de 25 de ani, din comuna Todirești, care, în urma impactului, a fost proiectat în autoturismul condus în fața sa de o femeie de 34 de ani, localnică.

În urma tamponării, cei trei conducători auto au ajuns la o înțelegere, în sensul încheierii unui formular de constatare amiabilă și deplasarea la o societate de asigurări, fără a lua în considerare faptul că, două tinere de 22 și respectiv de 23 de ani, pasagere în autoturismul taxi, au suferit leziuni ușoare. Ulterior, în jurul orei 20.00, cele două victime s-au prezentat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto și șoferul de taxi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea celui de-al treilea conducător auto implicat în accident.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

3 suspecți de fapte de furt au ajuns în arestul IPJ Suceava

Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a organizat, la primele ore ale zilei de 26 martie, o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.