O tânără de 19 ani s-a înecat în acumularea de la barajul Rogojeşti, de pe râul Siret. Foto si video

Pompierii militari de la subunităţile din Siret, Rădăuţi şi Suceava, cu 3 bărci pneumatice şi un echipaj de scafandri (doi militari de la Detaşamentul de Pompieri Suceava şi unul de la ISU Botoşani), au intervinit pentru căutarea unei persoane de sex feminin, în vârstă de 19 ani, care a căzut în apa râului Siret, în acumularea de la barajul Rogojeşti.

Evenimentul s-a petrecut duminică seară, ora anunţării la 112 – 21:29, iar la faţa locului s-au deplasat pompierii militari cu două bărci pneumatice. După ora 23:00, valurile puternice şi întunericul de afară i-au determinat pe salvatori, din motive de siguranţă, să amâne operaţiunile de căutare, care au fost reluate de la prima oră a acestei dimineţi, cu forţele amintite la început. Persoanele aflate la faţa locului au povestit pompierilor că fata se afla pe dalele de beton ale barajului şi, la un moment dat, a alunecat pe vegetaţia extrem de alunecoasă, depusă pe dig. Aceştia au indicat militarilor locul unde au văzut-o pentru ultima oară la suprafaţa apei, la o distanţă de aproximativ 10 metri de dig. Trupul tinerei a fost recuperat astăzi  la ora 10:00, de către echipajul de scafandri.

Video

Foto

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Foto/Video: Cauza probabilă de izbucnire a incendiului de la Brodina de Sus a fost: jar sau scântei provenite din sistemul de încălzire

Pompierii militari ai subunităților din Vicovu de Sus, Rădăuți și Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.