C-lung Moldovenesc, cinci persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier. Foto

La 16.07.2016, în jurul orei 12:30, Poliția Municipiului C-lung Moldovenesc a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că pe strada Calea Bucovinei din municipiu s-a produs un eveniment rutier soldat cu victime omenești.

În urma verificărilor s-a stabilit că la data de mai sus, conducătorul auto, un bărbat de 20 ani, din comuna Moldova Sulița, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe Strada Calea Bucovinei din Câmpulung Moldovenesc, a intrat în depășirea unei coloane de autovehicule, fără a se asigura corespunzător, intrând în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus de un bărbat, de 45 de ani, din comuna Todirești, care circula regulamentar din sens opus

Pompierii militari ajunși la fața locului au luat măsurile specifice de siguranţă – au balizat zona, au verificat scurgerile de carburanţi şi lubrifianţi şi au deconectat bornele de la bateriile de acumulatori. Concomitent, au extras victima încarcerată, un bărbat în vârstă de 41 de ani, şi au predat-o unui echipaj SAJ.

O persoană a rămas încarcerată, dintre persoanele implicate în accident (o femeie de 42 de ani şi patru bărbaţi, inclusiv cel încarcerat, de 41, 45, 33 şi 18 de ani), au fost transportate la spital, toate conştiente. Şoferul uneia dintre maşini, în vârstă de 20 de ani, a refuzat transportul la o unitate spitalicească.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. În cauza s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”.

 

Foto

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Hoț trimis 3 ani și 8 luni la pușcărie

Poliția Municipiului Rădăuți a primit spre executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.