Incendiu la un bar din cartierul Burdujeni

Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un bar, situat pe strada Eroilor, din municipiul Suceava.

La sosirea echipajelor, ardea o parte din acoperişul barului, construit din lemn, cu învelitoare din tablă, şi exista pericolul de propagare la întreaga construcţie şi la o casă de locuit, aflată la doar un metru distanţă de bar.

Înainte ca salvatorii să ajungă la faţa locului, un bărbat în vârstă de 29 de ani, martor la eveniment, a suferit un traumatism la un picior. Acesta a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava şi transportat la Unitatea de Primire Urgenţe, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

Incendiul a fost lichidat la ora 5:30 şi au ars aproximativ 60 de metri pătraţi din acoperişul barului. Pereţii portanţi şi planşeul construcţiei s-au degradat pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric generat de un conductor electric defect.
Pompierii au salvat restul barului şi locuinţa învecinată.

Publicitate
euro tehnic -800

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Două noi candidaturi anunțate pentru Primăria municipiului Suceava

Două noi candidaturi care pot conta în ierarhia finală și mai ales în forma Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.