Trei persoane rănite din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum

La data de 11.10.2016, ora 18.10, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, între localităţile Ilişeşti şi Păltinoasa, pe un sector cu o succesiune de curbe, un bărbat de 43 de ani, din comuna Ostra, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers și a pătruns pe sensul opus, rotindu-se invers faţă de direcţia de deplasare, moment în care, a fost lovit de autoutilitara condusă de un bărbat de 64 de ani, din municipiul Suceava.

În urma accidentului, a rezultat rănirea unei femei de 33 de ani din comuna Ostra, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 43 de ani, a conducătorului autoutilitarei și a unui bărbat de 56 de ani, din comuna Rădășeni, pasager în aceasta.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

deluxethermo-macheta

Publicat de: infosuceava

Alte articole

26 de sancțiuni contravenționale cu o valoare de 3600 de lei au fost aplicate de jandarmii suceveni pentru pescuit ilegal

În perioada 22-24 ianuarie a.c., jandarmii suceveni au desfăşurat, în comun cu Asociația Club Sportiv …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.