Home / Actualitate / Foc pus intenţionat la o casă de locuit din localitatea Solca

Foc pus intenţionat la o casă de locuit din localitatea Solca

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenţie Solca, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Arbore, au intervenit sâmbătă noapte în jurul orei 00.12,  cu trei autospeciale cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la locuinţa lui T.M., din oraşul Solca.
La sosirea echipajelor, ardeau generalizat bunurile din dormitorul şi bucătăria locuinţei, existând pericolul de propagare la întreaga clădire de locuit şi la un depozit de furaje.
Incendiul a fost lichidat la ora 2:25 şi au ars bunuri casnice, elemente de tâmplărie şi circa 3 metri pătraţi din planşeu (din scândură).
S-au degradat pereţii interiori şi tavanele din bucătărie şi dormitor. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. Nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit şi depozitul de furaje.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit şi depozitul de furaje.

Publicitate
tibeco-rosu

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto: 7 persoane au fost implicate într-un accident rutier pe raza comunei Ilișești

Astăzi în jurul orei 15:20, a avut loc un accident rutier pe raza comunei Ilișești. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.