Home / Actualitate / Țigări ascunse în bordul şi pragurile unui autoturism, depistate în P.T.F. Siret

Țigări ascunse în bordul şi pragurile unui autoturism, depistate în P.T.F. Siret

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmației, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit ascunse în spații special amenajate, în bordul şi pragurile laterale ale unui autoturism marca BMW, 840 pachete de țigări, de proveniență ucraineană, ce urmau să ajungă pe piața neagră din România.

În data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 17.24, s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în ţară, cetățeanul ucrainean Mykola L., în vârstă de 30 de ani, conducând un autoturism marca BMW, înmatriculat în Bulgaria.
În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.
Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată în vederea sustragerii de la controlul vamal, în spaţii special amenajate în bordul şi pragurile laterale ale autoturismului, cantitatea de 840 pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Ţigările în valoare de 1.050 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 6.000 lei.
Totodată, autoturismul marca BMW, în valoare de 27.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea confiscării, deoarece avea spaţii special amenajate pentru transportul țigărilor.
Față de cetățeanul ucrainean s-a luat măsura interzicerii intrării în România pentru o perioadă de 5 ani, începând cu data de 23.10.2016.

FOTO

Publicitate
tibeco-rosu

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Material lemnos confiscat de polițiști

În perioada 25.06-02.07.2018 poliţişti din cadrul IPJ Suceava sub coordonarea Serviciului Ordine Publică – Biroul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.